Acuicultura sostenible a través de la innovación: ACUISOST
FEDER Objetivo Específico 1.2.3.
FEDER Objetivo Específico 1.2.3
Publicador de contenidos
Acuicultura sostenible a través de la innovación: ACUISOST
ACTUACIONES DE INFORMACIÓN Y PUBLICIDAD:
CONGRESOS Y JORNADAS
- "Use of barley as novel ingredient on fish diets". VII CONGRESO CYTA/CESIA, 7-10 ABRIL 2015, BADAJOZ, ESPAÑA
- "Valorization of fish byproducts for the production of gelatins and gelatin hydrolysates". VII CONGRESO CYTA/CESIA, 7-10 ABRIL 2015, BADAJOZ, ESPAÑA
- "Effect of dietary barley in reducing lipid oxidation of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) muscle". ACOFESAL 2015, 10-12 JUNIO 2015 VALENCIA, ESPAÑA
- "EFFECT OF DIETARY BARLEY ON RAINBOW TROUT DIETS ((Oncorhynchus mykiss) DIETS IN A STRESS CHALLENGE". 5 Th TRANS-ATLANTIC FISHERIES TECNOLOGY CONGERENCE (45 Th WEFTA Meeting), 12-16 OCTUBRE 2015 NANTES, FRANCIA
- "EFFECT OF BARLEY ON THE ANTIOXIDANT PROPERTIES OF TAINBOW TROUT FILLETS THROUGHT THE INCLUSION OF BARLEY IN THE DIET". 5 Th TRANS-ATLANTIC FISHERIES TECNOLOGY CONGERENCE (45 ThWEFTA Meeting) 12-16 OCTUBRE 2015 NANTES, FRANCIA
- "EFECTO DE LA CEBADA SOBRE LA CALIDAD SENSORIAL DE LA TRUCHA ARCOIRIS". I CONGRESO AEPAS, 21-23 OCTUBRE 2015 CIUDAD REAL, ESPAÑA
- "Recovery homeostatic state in RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) after rearing at high densities". AQUACULTURE EUROPE 16, 20- 23 2016 SEPTIEMBRE EDIMBURGO, ESCOCIA
- "EFFECT HYPOXIA ON OXIDATIVE STRESS IN RAINBOW TROUT (Oncorhynchus mykiss)". AQUACULTURE EUROPE 16, 20 - 23 2016 SEPTIEMBRE EDIMBURGO, ESCOCIA
- "EFFECT OF RED BEET ON GROWTH PERFONMANCE OF RAINBOW TROUT (Oncorhynchus mykiss)". AQUACULTURE EUROPE 16, 20 - 23 2016 SEPTIEMBRE EDIMBURGO, ESCOCIA
- "CONTROL OF LIPID OXIDATION IN FRESH FISH THROUGHT THE INCLUSION OF BARLEY ON RAINBOW TROUT (Oncorhynchus mykiss) DIETS". 46 WEFTA CONFERENCE, 12 -14 OCTUBRE 2016 SPLIT, CROACIA
- "Red beet in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) diets: Impact on the quality of fresh product". EFFoST 30 thINTERNATIONAL CONFERENCE, TARGETED TECHNOLOGIES FOR SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, 28 -30 NOVIEMBRE 2016, VIENA, AUSTRIA.
- "Efecto de la inclusión de la remolacha roja y cebada en dietas de trucha arcoiris en las propiedades del producto final". 2º Congreso AEPAS. Octubre 2017. Valencia, España.
- "Efectos de la inclusión de cebada en dietas de trucha arcoiris sobre parámetros histológicos de hígado e intestino antes y después de hipoxia aguda". XVI Congreso Nacional de Acuicultura. Octubre 2017. Zaragoza, España.
- "Improved lipid oxidation of Rainbow trout fillets throughout the incorporation of red beet and beatine on diets", 47 WEFTA Conference. Octubre 2017. Dublín, Irlanda.
PUBLICACIONES
- "Effect of Barley on liver of rainbow trout (Oncorhynus mykiss)", publicado en Journal of Aquaculture &Marine Biology. Autores: Julia Pinedo, Ana Tomás Vidal, Daniel Rico Bargués, Irene Albertos, Ana M Larrán, Miguel Jover Cerdá, Miguel Angel Sanz Calvo, Ana B Martín Diana.
- "Enhancement of quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) flesh incorporating barley on diet without negative effect on rearing parameters". Autores: Julia Pinedo, Ana Tomás Vidal, Ana M Larrán García, Cristina Tomás Almenar, Miguel Jover Cerdá, Miguel Ángel Sanz Calvo, Ana B Martín Diana.